Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending door heel Nederland!
Gratis verzending door heel Nederland!

Verzending & Bezorging

Wat bedragen de verzendkosten? 

Wij verzenden binnen heel Nederland & België. Onze bestellingen worden verwerkt via DHL & Bpost. De verzendkosten bedragen €5,95 voor NL & €8,95 voor BE. Bij besteding boven (NL) €45,- & (BE) €45,- krijg je een gratis shakebeker t.w.v. €5.95!

Woon je in het buitenland? Neem dan contact op via info@BodyHouse.nl voor een persoonlijke quote. Wij kijken graag met je mee!

Kan ik mijn bezorging volgen?
Jazeker, wij versturen al onze pakketten met Track & Trace. Jouw bestelling kan je volgen via de bestelstatus pagina, de link hiervan krijg je via een e-mail zodra je bestelling is verzonden.
 

Het kan soms even duren voordat de Track & Trace status beschikbaar is.

Wat zijn de levertijden?
Body House streeft naar een snelle levering van de producten. Wanneer je op werkdagen voor 16.00 een bestelling plaatst, streven wij ernaar op je bestelling dezelfde dag nog op de post te doen.

Ik ben niet thuis tijdens de bezorging, wat nu?
Kan je pakket niet afgeleverd worden, dan ligt het 7 dagen op je te wachten op een Post NL of Bpost locatie. Ook hiervan ontvangt u een notificatie van de chauffeur, hier staat ook de afhaallocatie op vermeld. Na deze 7 dagen stuurt Post NL of Bpost de zending terug naar ons magazijn.

Verkeerd adres
Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat het opgegeven verzendadres correct is. Wij doen ons best om de verwerking en verzending te versnellen, zodat er altijd een klein venster is om een onjuist verzendadres te corrigeren. Neem onmiddellijk contact met ons op als u denkt dat u een verkeerd verzendadres heeft opgegeven.

Verloren of gestolen pakketje
Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten. Mocht het geval zijn dat uw Track & Trace aangeeft dat uw pakketje op uw adres is afgeleverd - maar u heeft toch uw bestelling niet ontvangen - meldt dit alsjeblieft. Binnen 14 dagen na de aangegeven leverdatum wordt een onderzoek gestart door Post NL of Bpost, wij houden u hierover geïnformeerd tot aan het einde van het onderzoek.

Vragen over je bestelling 
Heb je vragen over je bestelling? Kijk dan even op de veelgestelde vragen pagina. Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.